Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Kapotte spoorstaaf Geldermalsen

Nieuws

4 november 2019

Vanwege een kapotte spoorstaaf rijden er sinds maandagochtend 4 november in de vroege ochtend veel minder treinen tussen Utrecht en Den Bosch. Om de spoorstaaf te repareren wordt het treinverkeer aan het eind van de ochtend voor een paar uur helemaal stilgelegd. NS zet bussen in en heeft een omreisadvies beschikbaar.

De breuk werd maandagochtend heel vroeg aangetroffen tijdens een inspectie in de buurt van Geldermalsen. Deze zit op een vervelende plek en moet daarom zo snel mogelijk worden gerepareerd. Dit betekent dat het treinverkeer vanaf 11.30 uur wordt stilgelegd in beide richtingen. Het spoor zal naar verwachting rond 16.00 uur weer hersteld zijn. Het treinverkeer kan dan volledig worden hervat. 

ProRail betreurt de overlast en adviseert reizigers voor vertrek de NS-reisplanner te raadplegen voor een goed reisadvies. 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers