Kerstcadeaus die sporen

Nieuws

Gepubliceerd op 23 december 2015 - Laatste update: 14 augustus 2020 22:29 uur

Op het laatste moment nog opzoek naar een leuk, eigenzinnig kerstcadeau? Natuurlijk wel een beetje sporend bij de ontvanger natuurlijk. Wij hebben een paar spoorse ideeën voor je.

Sokken uit 010

Een paar herensokken onder de boom lijkt een beetje afgezaagd, maar deze sokken zijn dat zeker niet. Het sokkenbedrijf uit Rotterdam heeft zich bij het ontwerp van de ‘Walkable City’-sokkenlijn laten inspireren door Rotterdam Centraal. Het patroon is afgekeken van de pilaren die de dakconstructie boven de perrons draagt.

Jasje in stijl

Veiligheidsjassen zijn vaak uniseks, lomp en veel te groot. Ontwerpster Rivka Schwandt vond dat dat niet langer kon. En zo kwam ze op het idee voor een speciale dameslijn. Het ontwerp van Schwandt is stijlvol, elegant, heeft een perfecte pasvorm en is ongekend in de wereld van de beroepskleding. Met deze nieuwe lijn loop je er stijlvol bij tijdens een bezoek aan bijvoorbeeld een bouwlocatie. 

Stationsklok

Stationsklokken zijn er in vele soorten en maten. Aan de echte Nederlandse stationsklok is moeilijk te komen. Maar waar een wil is, is een weg. Tijdens de inzamelingsactie 3FM Serious Request  kun je bieden op een heuse stationsklok. En zoals dat op een veiling gaat: de klok gaat naar de hoogste bieder.    

Limited edition stationsshirt

Op zoek naar een cadeautje voor iemand uit Eindhoven of een fan van het prachtig nieuwe station Arnhem? Bekijk dan eens de winnende shirts van de 'Support Your Local Station' contest!

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers