Kijkje in de keuken via 'Werken bij ProRail'

1 augustus 2017

Om Nederland nog meer van ProRail en de wereld van het spoor te laten zien, start 1 augustus het Instagramaccount 'Werken bij ProRail'. Elke week geeft een andere ProRailer je een kijkje achter de schermen.

Elke week een ander gezicht

Via instagram.com/werkenbijprorail kun je wekelijks andere medewerkers van ProRail volgen. Zij laten de ins en outs van hun werk zien. We starten met een aantal trainees en hun directe collega's. Trainees doen verschillende opdrachten binnen ProRail, bezoeken vaak onze partners uit de spoorsector en gaan er regelmatig op uit. Ze kunnen je dus veel van de spoorwereld laten zien.

Werken bij ProRail

Met elke dag 1.2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen over het spoor is een solide railinfrastructuur noodzakelijk. Daar zorgen wij voor. En ook voor mooie stations, een juiste verdeling op het spoor en treinverkeer in goede banen. Op tijd, maar vooral veilig over een van de drukste spoorwegnetwerken ter wereld. Een gigantische 24-uurs operatie met veel verantwoordelijkheid. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze vacatures en de traineeships op werkenbijprorail.nl

ProRail online

ProRail vind je al een tijdje op Instagram(link is external) en het account heeft inmiddels een trouwe schare fans opgebouwd. Je kunt ProRail ook volgen via Twitter(link is external)Facebook(link is external)LinkedIn(link is external), en YouTube(link is external). Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, projecten, werkzaamheden, video’s, foto’s en achtergrondverhalen. 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers