Kom naar de ondergrondse infravakdag

Actuele en betrouwbare informatie over de ligging van kabels en leidingen is van essentieel belang. Zowel voor ProRail zelf, als voor de bouw-, onderhouds- en graafketen. Op 11 oktober organiseert ProRail daarom in het Railcenter in Amersfoort de ondergrondse infra vakdag.
Ondergrondse infradag 2018

Programma

Het belooft een inspirerende dag te worden waarop de belangrijkste innovaties, veranderingen en uitdagingen voor de branche worden uitgelicht. Sabine Oberhuber, gepassioneerd spreker op het gebied van duurzaamheid, zal de dag openen en alle zintuigen direct op scherp zetten. Sabine streeft naar een wereld waarin de consument niet langer 'eigenaar' maar 'gebruiker' is, materialen rechten krijgen en afval verleden tijd is. Maar hoe pas je dit toe in de ondergrondse infra? Naast Sabine zijn er nog vele andere interessante sprekers aanwezig die elk op hun eigen manier kennis en kunde hebben over de sector.  

Aanmelden

Iedereen die werkzaam is in de ondergrondse infra, kabel- en leidingbeheerder of werkzaam is op het gebied van ruimtelijke ordening, ondergrondse infrastructuur en bodembeheer is welkom. De deuren zijn geopend tussen 08.30 uur en 18.00 uur. Het evenement is kosteloos voor iedereen die werkzaam is in de ondergrondse infra. Meer informatie over de dag of je aanmelden kan op de website van de ondergrondse infradag. 

Gepubliceerd op