Komend weekend spoorvernieuwing tussen Breda en Tilburg

Nieuws

Gepubliceerd op 30 augustus 2018 - Laatste update: 16 augustus 2020 14:31 uur

Tussen Tilburg en Breda worden komend weekend delen van het spoor vernieuwd. Dat is nodig om het spoor in goede conditie te houden. In verband met de werkzaamheden rijden er op zaterdag 1 september en zondag 2 september tot 15:00 uur geen treinen maar bussen.

Samen met aannemer Swietelsky vernieuwen we spoorstaven, ballast, dwarsliggers en wissels rondom Breda en Gilze-Rijen. Ook krijgt een aantal overwegen nieuwe bevloering. Door tijdig te vernieuwen zorgen we ervoor dat de treinen veilig en betrouwbaar van het spoor gebruik kunnen blijven maken.

24 uur per dag

De werkzaamheden starten in de nacht van vrijdag op zaterdag. Er wordt 24 uur per dag doorgewerkt. Mensen die rondom het spoor wonen kunnen mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden en zijn vooraf per brief geïnformeerd.

Gevolgen treinverkeer

Vanwege de werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Tilburg en Breda. Vanuit Dordrecht en Den Bosch naar Breda geldt een aangepaste dienstregeling. Wij adviseren reizigers voor vertrek de reisplanner te raadplegen.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers