Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Let op! Geen treinen maar bussen naar zonnig Zandvoort

Nieuws

12 oktober 2018

Zaterdag 13 oktober belooft de mooiste, lekkerste, warmste nazomerdag van het jaar te worden. Mocht je met de trein naar Zandvoort aan Zee willen houdt dan rekening met extra reistijd. In verband met werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen. Dat geldt ook voor het traject Haarlem - Leiden Centraal. Check de Reisplanner vóór vertrek.

Wat gaan we doen?

Tussen Haarlem en Zandvoort aan Zee legt ProRail onder meer een nieuw schouwpad aan bij natuurbrug Duinpoort. Het schouwpad is nodig om het spoor te kunnen controleren. Tussen Haarlem en Leiden Centraal vernieuwen we de dwarsliggers op een spoorbrug en saneren we twee wissels. Ook vervangen we balken waar de bovenleiding aan is bevestigd.

Geen treinen maar bussen op zaterdag 13 en zondag 14 oktober

De werkzaamheden hebben gevolgen voor het treinverkeer Haarlem - Leiden Centraal/Zandvoort aan Zee. Reis tussen Amsterdam Centraal en Leiden Centraal via Schiphol Airport. Er rijden bussen tussen Haarlem en Leiden Centraal en Haarlem en Zandvoort aan Zee. De extra reistijd bedraagt een kwartier tot een half uur. Check de Reisplanner vóór vertrek.

 

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers