Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Meer dan 200 bedrijven op Railtech Europe 2019

Nieuws

14 februari 2019

Op de grote, internationale vakbeurs Railtech 2019 kun je niet om ProRail heen. Als gastheer van het evenement zorgen we ervoor dat u zich drie dagen lang kunt onderdompelen in de state of the art op spoorgebied.

De Railtech, die dit jaar wordt gehouden van 26 t/m 28 maart in de Utrechtse Jaarbeurs, biedt ruimte aan meer dan tweehonderd railgerelateerde bedrijven. Parallel aan de beurs vindt een congres plaats over thema’s als het nieuwe beveiligingssysteem ERTMS, energiebesparing en voorspelbaarheid van spooronderhoud. De voertaal is Engels. Op de Railtech ontmoet de sector de sector. Ook veel ProRailers, waaronder de Executive Committee, zijn aanwezig.

Matchmaking

Nieuw op de Railtech: het Freight & Terminal Forum, een speciaal gedeelte van de beurs met de focus op spoorgoederenvervoer en de Rail Carrière Dagen: georganiseerde tours en matchmaking events om werkzoekenden en bedrijven samen te brengen.

Workshops

Op de stand van ProRail – waar ook Rijkswaterstaat te gast is – staan de thema’s Verbindt, Verbetert en Verduurzaamt centraal. Behalve informatie verzamelen, kunnen bezoekers er zelf de afgeschreven kleding van onze incidentenbestrijders een tweede leven geven. Op het innovatieplein kan een eigen meetsysteem worden gemaakt. Daarnaast organiseert ProRail circa twintig interactieve workshops over verschillende onderwerpen. Ook andere organisaties verzorgen workshops. Met inschrijving vooraf verzekert u zich van deelname.

Toegang

Toegang tot de beurs is gratis, met uitzondering van het congres.
U kunt zich hier registreren voor gratis toegang tot de beurs.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers