Minder treinen rond Utrecht door uitloop werkzaamheden

Nieuws

17 oktober 2016

Maandagochtend 24 oktober rijden helaas minder treinen op het traject .... - .... in verband met de uitloop van omvangrijke werkzaamheden rond Utrecht Centraal. Het ..... heeft langer geduurd dan verwacht, zo bleek zondagnacht. ProRail betreurt de hinder voor reizigers en zet alles op alles om treinen zo snel mogelijk te kunnen laten rijden. Check vóór vertrek je Reisplanner.

Spoorvernieuwing rond Utrecht

In de week van 15 tot 24 oktober heeft ProRail met 500 mensen per dag, dag en nacht, op tal van locaties rond Utrecht aan het spoor gewerkt. Zo zijn wissels verwijderd en nieuwe wissels aangebracht. Ook is gewerkt aan nieuwe bovenleiding, perrons en seinen. Bij het testen van de nieuwe systemen zat helaas een kink in de kabel. De spoorvernieuwing (bekijk het filmpje) nadert de eindfase en is bedoeld om in de toekomst meer treinen te kunnen laten rijden. Eind van dit jaar zijn we grotendeels klaar.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers