Nachtelijke werkzaamheden in Almere Centrum

Nieuws

17 augustus 2016

De komende week vinden er in Almere Centrum intensieve werkzaamheden plaats.

Van vrijdagavond 19 augustus (21.30 uur) tot vrijdag 26 augustus (12.30 uur) wordt er dag en nacht op het spoor gewerkt: twee voorgbouwde wisselcomplexen worden met een aantal grote kranen naar hun definitieve locatie gehesen. Daarna worden zij aangesloten op het spoorwegnet en uitvoerig getest. Bij de spoorviaducten Den Uylpad en het Landvoogdpad worden met kranen ondersteuningsconstructies (funderingspalen en betonnen draagbalken) voor de geluidschermen geplaatst.Voor al deze werkzaamheden is een ontheffing verleend. De werkzaamheden kunnen geluidhinder geven. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden worden de werkzaamheden in deze periode gebundeld.

Langs het hele spoor in Almere worden in deze periode ook geluidschermen gebouwd en geplaatst. Deze werkzaamheden vinden grotendeels overdag en 's avonds plaats en geven nauwelijks geluidhinder.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers