Nieuwe campagne ProRail!

Nieuws

13 april 2017

Heel Nederland heeft een mening over het spoor. ProRail is een grote speler op het spoor, maar veel mensen weten niet precies wat we doen. Daarom starten we vandaag een nieuwe campagne en laten we zien waar we (niet) voor staan.

Werken bij ProRail

Met de campagne willen we onze positie op de arbeidsmarkt verder verbeteren. Want het is natuurlijk heel leuk om bij ProRail te werken. Je kunt bij ons namelijk puzzelen met treinritten, het dagelijks treinverkeer leiden of werken aan mooie stations en strak spoor. Wanneer je bij ons werkt, draag je direct bij aan de mobiliteit van Nederland. Vandaag start de nieuwe arbeidsmarktcampagne van ProRail op radio, via social media en via de website.

Geïnteresseerd in een job bij ons? Neem eens een kijkje op deze website: www.werkenbijprorail.nl.

Campagne ProRail
Campagne ProRail

ProRail Vernieuwt

Het werk van vernieuwen van het spoor gaat door. Dag en nacht werken we hard aan beter en meer treinverkeer en leveren we stations en spoor op waar we trots op mogen zijn. Onze communicatie om reizigers op tijd te informeren over werkzaamheden op het spoor staken we ook in een nieuw jasje. Dat is op Facebook te zien en op de website www.prorail.nl/vernieuwt

Verbindt, verbetert, verduurzaamt

Met deze nieuwe campagnes laten we zien dat ProRail staat voor verbinden, verbeteren en verduurzamen.

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers