Onderdoorgang onder het spoor vervangt drukke overweg in Goes

Nieuws

7 april 2020

De overweg Van Hertumweg in Goes is definitief afgesloten en vervangen door de nieuwe onderdoorgang Terwellegang. Sinds 6 april kunnen fietsers en auto’s de nieuwe onderdoorgang gebruiken.

Laatste loodjes

ProRail en aannemer Gebr. De Koning bouwden de afgelopen twee jaar aan de onderdoorgang, die al langer op de wensenlijst stond van de gemeente Goes en ProRail. Hij levert een zinvolle bijdrage aan de bereikbaarheid en de veiligheid in Goes. De laatste bouwwerkzaamheden konden ondanks het coronavirus gewoon doorgaan. Hierdoor is de onderdoorgang volgens planning in gebruik genomen.

Werkzaamheden april in Zeeland

In het het laatste weekend van april werken we in Goes nog aan de perrons en verwijderen we de afgesloten overweg Van Hertumweg. Op de nieuwe onderdoorgang brengen we een geluidsscherm aan. Op station Bergen op Zoom en station Middelburg werken we ook aan de perrons. Daarnaast gebruikt onze onderhoudsaannemer dit weekend voor klein onderhoud.

Geen treinverkeer

Op zaterdag 25 en zondag 26 april is er geen treinverkeer mogelijk tussen Roosendaal en Vlissingen. Kijk voor meer informatie over uw reis op de NS-reisplanner of op OV9292. Momenteel adviseren wij u vanwege Covid19 alleen te reizen met het openbaar vervoer wanneer dit noodzakelijk is.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers