Online informatieavond PHS Meteren-Boxtel 15 juni 2020 om 19.30 uur

Nieuws

12 juni 2020

Maandagavond 15 juni 2020 om 19.30 uur start de online informatieavond voor het project PHS Meteren-Boxtel. Deze avond is bedoeld voor inwoners uit de gemeenten West Betuwe, Zaltbommel, Maasdriel, Haaren en Boxtel en zal met name gaan over het Tracébesluit dat nu ter inzage ligt.

Deelnemen
Deelnemen kan door op deze YouTube-link te klikken. Inloggen is hiervoor niet nodig. De YouTube link is te openen via uw computer, tablet of smartphone. 

Programma

  • Welkomstwoord
  • Algemene projecttoelichting door projectmanager Ton Bierbooms
  • Toelichting op het ontwerp uit het Tracébesluit en de wijzigingen t.o.v. het Ontwerp Tracébesluit
  • Toelichting op de maatregelen voor geluid, trillingen en vervoer gevaarlijke stoffen
  • Het Tracébesluit, de Nota van Antwoord en de beroepsprocedure
  • Afsluitende vragenronde.

Naar verwachting duurt de avond tot 21.00 uur.

Vragen stellen tijdens online informatieavond
Vanaf maandagavond 19.00 uur is het mogelijk vragen te stellen via WhatsApp of sms op het nummer 06-44674935. Wij zullen de vragen die binnenkomen zoveel mogelijk direct behandelen. Het onderwerp waar de meeste vragen over binnenkomen komen tijdens de informatieavond aan bod. Wordt uw vraag niet behandeld tijdens deze avond, dan wordt uw vraag in de dagen erna telefonisch beantwoord (via een Whatsapp of middels een telefoongesprek).

Spooraanpassingen op online tracékaart met 3d visualisaties te bekijken
Op de nieuwe online tracékaart met 3D visualisaties is te zien wat er gaat veranderen aan het spoor en in de spooromgeving. Op deze kaart met ruim 30 zichtpunten is de huidige situatie te zien en de gewijzigde toekomstige situatie. Daarnaast is op een aantal locaties  de nieuwe spooromgeving vanuit een vogelvluchtperspectief te bekijken.

Informatieavond terugkijken
De online informatieavond is na afsluiting terug te vinden op onze website www.prorail.nl/meterenboxtel.

Meer informatie/contact
Heeft u vragen over de informatiebijeenkomst, neemt u dan gerust contact op. U kunt ProRail bereiken via www.prorail.nl/contact. U wordt dan door ons teruggebeld.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers