Online informatieavond PHS Meteren-Boxtel voor ’s-Hertogenbosch op 18 juni 2020

Nieuws

16 juni 2020

Donderdagavond 18 juni 2020 om 19.30 uur start de online informatieavond voor inwoners van ’s-Hertogenbosch over het project PHS Meteren-Boxtel. Aanleiding is het Tracébesluit dat nu ter inzage ligt over de spooruitbreiding.

Deelnemen
Deelnemen kan door op deze YouTube-link te klikken. Inloggen is hiervoor niet nodig. De YouTube-link is te openen via uw computer, tablet of smartphone.

Programma

  • Welkomstwoord
  • Algemene projecttoelichting door projectmanager Ton Bierbooms
  • Toelichting op de maatregelen voor geluid, trillingen, vervoer gevaarlijke stoffen en maatregelen aan Boschveldweg en Parallelweg
  • Het Tracébesluit, de Nota van Antwoord en de beroepsprocedure
  • Afsluitende vragenronde.

Naar verwachting duurt de avond tot 21.00 uur.

Vragen stellen tijdens online informatieavond
Vanaf maandagavond 19.00 uur is het mogelijk vragen te stellen via WhatsApp op het nummer 06-44734840. Wij zullen de vragen die binnenkomen zoveel mogelijk direct behandelen. Het onderwerp waar de meeste vragen over binnenkomen komen tijdens de informatieavond aan bod. Wordt jouw vraag niet behandeld tijdens deze avond, dan wordt je vraag in de dagen erna telefonisch beantwoord (via een Whatsapp of middels een telefoongesprek).

Spooraanpassingen op online tracékaart met 3d visualisaties te bekijken
Op de nieuwe online tracékaart met 3D visualisaties is te zien wat er gaat veranderen aan het spoor en in de spooromgeving.

Informatieavond terugkijken
De online informatieavond is na afsluiting terug te vinden op onze website www.prorail.nl/meterenboxtel.

Meer informatie/contact
Heeft u vragen over de informatiebijeenkomst, neemt u dan gerust contact op. U kunt ProRail bereiken via www.prorail.nl/contact. U wordt dan door ons teruggebeld.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers