Ontvang spoorwerkzaamheden nu ook via Spoornieuws-app!

Nieuws

22 maart 2016

2016 wordt een belangrijk jaar voor de spoorvernieuwing rondom Utrecht Centraal. Een aantal perrons worden vernieuwd en verbreed en de sporen langs het station worden dit jaar vernieuwd en in rechte banen gelegd. Daarvoor zijn gedurende het hele jaar verschillende buitendienststellingen nodig. Buitendienststellingen hebben gevolgen voor het treinverkeer van en naar Utrecht Centraal. Via de Spoornieuws Utrecht-app krijg je alle informatie over de werkzaamheden automatisch binnen op je smartphone!

Spoornieuws Utrecht

In de app vindt je niet alleen een handige kalender waarin de werkzaamheden opgenomen zijn; je vindt er ook nieuws over de werkzaamheden, interviews met de bouwers, blogs over de spoor- en stationsvernieuwing, foto’s en video’s. Uiteraard kun je vanuit deze app ook rechtstreeks je reis plannen via de Reisplanner van NS of contact met ons opnemen.

Download de app

Download de gratis app Spoornieuws Utrecht uit de Appstore, Playstore of Windowsphonestore. Zo ben je altijd op de hoogte én ga je goed voorbereid op reis.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers