Ontwerpbesluit bomenkap voor de spoorverdubbeling ligt ter inzage

Nieuws

9 mei 2016

Voor de spoorverdubbeling tussen de stations Utrecht Centraal en Leidsche Rijn heeft de gemeente Utrecht een ontwerpbesluit genomen tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het kappen van 152 bomen (waarvan 110 stuks bosplantsoenbomen en 42 stuks laanbomen) aan de Galjoenstraat, Thomas à Kempisplantsoen en Cremerstraat.

Het ontwerpbesluit is op woensdag 4 mei 2016 in het Stadsblad Utrecht gepubliceerd en ligt tot en met donderdag 16 juni 2016 ter inzage bij de gemeente. U kunt hiervoor een afspraak maken via de optie ‘balieafspraak’ op www.utrecht.nl/afspraakbouwenondernemen. De publicatie is ook terug te vinden op de website van Stadsblad Utrecht.

Vragen?

Heeft u nog vragen over het kappen van bomen of andere vragen over de uit te voeren werkzaamheden voor de spooruitbreiding? Neem dan contact op met Micha Beto (omgevingsmanager BAM, micha.beto@bam.nl, 06-55430043), of kom langs op het wekelijkse inloopspreekuur van BAM op donderdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 uur (Radonweg 7 te Utrecht)
 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers