Op zoek naar een stageplek of traineeship?

Nieuws

8 februari 2017

Afgelopen weken vonden de Erasmus Recruitment Days plaats in Rotterdam. Vrijdag 3 februari verzorgde ProRail workshops en pitches. Daarmee maakten we de diversiteit aan werkzaamheden zichtbaar en nodigden we studenten uit te solliciteren bij ProRail.

Erasmus Recruitment Days

Meer dan honderd bedrijven bieden studenten een uitgebreid programma, variƫrend van bedrijfspresentaties en workshops tot branchediners. Het doel? Een match faciliteren tussen de studenten en het bedrijfsleven.

Traineeships bij ProRail

ProRail is verantwoordelijk voor een van de drukst bereden spoornetten van Europa. Dat betekent dat we voor complexe uitdagingen staan. We voeren niet alleen onderhoud uit op het bestaande spoor, maar bouwen ook nieuw spoor en nieuwe stations. Daar komt veel bij kijken, dus als trainee of stagiair kun je je hart ophalen! Onze projecten zijn complex: ze kennen veel stakeholders, er zijn heel veel verschillende disciplines betrokken en ieder project kent zijn eigen politieke context.

Op zoek naar een stageplek op traineeship bij ProRail?

ProRail biedt het hele jaar door stageplekken en traineeships bij verschillende afdelingen. Een overzicht van de vacatures vind je op onze website: werkenbijprorail.nl. Liever eerst meer informatie? Kom dan naar een van de volgende evenementen:

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers