Open #'jes bij station Harderwijk

Nieuws

10 september 2015

In de verte lonkt het licht aan het einde van de tunnel. Maar meestal mag niemand er door de hekken. De enorme, nieuwe onderdoorgang bij station Harderwijk is hermetisch afgesloten tijdens de bouw. En dat vinden veel Harderwijkers jammer. Je krijgt tenslotte niet elke dag een nieuw station in je buurt. Daarom is er een app gemaakt én deze zaterdag een open dag, zodat je de bouw toch van dichtbij kunt volgen.

Open dag

Vorige maand plaatsten we het tunneldeel onder het spoor. Maar verder is de bouwplaats nog een grote zandbak. Bezoekers die een kijkje willen nemen komende zaterdag op de open dag wordt daarom geadviseerd stevige schoenen aan te trekken. En kinderen kunnen er ook alleen onder begeleiding naartoe. De bouwplaats is van 11 uur tot 15 uur open.

App

Wie zaterdag geen tijd heeft of er geen genoeg van kan krijgen, is er ook een speciale app voor je smartphone gemaakt. Zowel voor Android als Apple-telefoons en tablets. Zoek op 'Stationsomgeving Harderwijk' en je vindt er de laatste updates. Het is na project Utrecht de tweede app voor een stationsproject. Live de bouw volgen kan ook in Harderwijk via webcams.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers