Werkzaamheden op en rond Amersfoort Centraal

We werken in Amersfoort om het belangrijke knooppunt klaar te maken voor de toekomst. Treinen rijden minder of helemaal niet, maar de stad blijft bereikbaar.

Lees meer

Opening Den Haag Centraal precies 1 jaar geleden

Nieuws

1 februari 2017

1 februari, precies een jaar geleden was het feest! Station Den Haag Centraal werd na een jarenlange verbouwing officieel geopend. Door reiziger Chris Kwant om precies te zijn, die een glazen miniatuur dakdeel in een houten sokkel plaatste. We blikken terug op deze heuglijke dag!

Bekijk: Opening Den Haag Centraal

Nieuw Den Haag Centraal

ProRail heeft Den Haag Centraal, samen met NS en de gemeente Den Haag, omgetoverd tot een ruime, lichte en overzichtelijke openbaarvervoerterminal. Daar komen alle vormen van openbaar vervoer samen onder een glazen dak van twee voetbalvelden groot. Op verschillende verdiepingen van het station vinden de reizigers gemakkelijk aansluiting op het Haagse trein-, metro-, bus- en tramverkeer.

Grote stationsprojecten

Afgelopen jaren werden er diverse grote stationsprojecten opgeleverd. Rotterdam Centraal was in 2014 de eerste, waarna Delft en Arnhem Centraal volgden in 2015. In 2016 was ook feest op de stations Breda en Utrecht Centraal. Dit jaar geven we Eindhoven en Tilburg terug aan de reiziger.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers