ProRail doet mee aan Earth Hour

Nieuws

24 maart 2017

Op zaterdag 25 maart gaat tijdens Earth Hour om 20:30 uur overal ter wereld één uur het licht uit voor de aarde. ProRail doet ook mee.

Bekijk: Doe jij mee met Earth Hour 2017
In de ProRail kantoren Sypesteyn, Smakkelaarsburgt, Inktpot en Tulpenburgh gaat om 20.30 uur het licht uit. ProRail trekt samen op met de Green Business Club Utrecht Centraal.  Ook in andere gebouwen in Utrecht, waaronder het stadskantoor en de ‘verrekijker’ van Rabobank wordt het licht gedoofd.

Toekomst van de aarde

Met deze actie vraagt het Wereld Natuur Fonds (WNF) aandacht voor energieverspilling en lichtvervuiling. Met één simpel gebaar geven miljoenen consumenten, bedrijven en gemeentes wereldwijd op hetzelfde tijdstip een signaal af dat ze zich zorgen maken over de toekomst van onze aarde.

ProRail verduurzaamt

ProRail werkt op allerlei manieren aan een duurzaam spoor. Daarom gebruiken we zoveel mogelijk duurzame energie en materialen en kijken we bij alles wat we doen naar het effect op de omgeving (omwonenden, flora, fauna) en werknemers. 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers