ProRail in duurzaamste business competitie van het land

Nieuws

17 september 2015

Wie heeft het beste duurzame idee? De Sustainability Challenge zal het uitwijzen! Samen met Eneco, VolkerWessels, Hoogheemraadschap en Cofely dagen wij studenten en starters uit om duurzame oplossingen te bedenken.

#SC2015

Tijdens de Sustainability Challenge gaan 100 deelnemers aan de slag met verschillende vraagstukken van 5 grote organisaties. Met als doel concrete oplossingen te bedenken die direct in de praktijk gebracht kunnen worden. 

Op 403 stations

Schrijf je in op de business case van ProRail en verzin een duurzame oplossing voor op meer dan 400 stations! Karen te Boome legt het je uit: 

Het licht zien

Verlichting van de openbare ruimte heeft veel invloed op het gevoel van veiligheid en comfort, de omgeving en zelfs de planten en dieren. Goede verlichting is dus belangrijk, maar het kost ook veel geld en energie. Daarom zoeken we naar oplossingen om het station met openbare straatverlichting te verbinden op een manier die duurzaam en veilig is, maar ook de ruimtelijke kwaliteit van het station en de omgeving verhoogt.

Grijp je kans

Goede ideeën? Schrijf je t/m 20 september in op onze case: sustainabilitychallenge.nl. Begin oktober gaat de challenge van start. Het is een mooie carrièrekans, leerzame ervaring en je kunt ook nog een driedaagse trip naar London voor een exclusieve masterclass winnen. Al doe je het het natuurlijk vooral voor de bezoekjes aan de stations! 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers