Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

ProRail in gesprek op Nationale Burendag

Nieuws

25 september 2017

Zaterdag 23 september jl., op Nationale Burendag, stonden diverse ProRailers vanaf 10 uur met koffie en koek klaar om nader kennis te maken met omwonenden van het spoor. Meesterbakker en meesterpatissier Robèrt van Beckhoven, onder andere bekend van het televisieprogramma Heel Holland Bakt, had daar speciale spoorkoekjes voor gebakken.

Veel buren

ProRail heeft veel buren, ook in Zwolle. Burendag is een mooie aanleiding om eens verder kennis te maken. Ook kan het een gelegenheid zijn om eventuele vragen over het spoor te beantwoorden. Zo stond ProRail onder andere in Zwolle op de hoek van de Mimosastraat / Magnoliastraat. Tussen 10.00 en 15.00 uur tapte een ‘barista’ vanuit een speciale ‘koffietruck’ diverse koffiesoorten, thee, chocolademelk of limonade en serveerde er een speciaal 'spoorkoekje' bij.
De locatie Mimosastraat / Magnoliastraat koos ProRail bewust met het oog op de werkzaamheden die ProRail tot en met 2021 uitvoert in het kader van de “Spooruitbreiding Zwolle-Herfte.
 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers