ProRail vernieuwt spoorwegovergangen in Vlissingen en Middelburg

Nieuws

13 september 2023

ProRail vernieuwt tussen 15 en 18 september het spoor in Vlissingen en Middelburg. Deze essentiële werkzaamheden zijn nodig om de veiligheid en soepelheid van treinverkeer te waarborgen.

Soepel en veilig traject

De focus van deze werkzaamheden ligt op spoorwegovergang de Sloeweg in Vlissingen en spoorwegovergang de Nieuwlandseweg in Middelburg. De geplande werkzaamheden omvatten onder andere het vernieuwen van spoorstaven, las- en slijpwerkzaamheden en aanpassingen aan de rails. Het beoogde resultaat is een soepel en veilig spoorwegtraject voor de treinpassagiers.

Hinder voor verkeer

De werkzaamheden kunnen hinder veroorzaken voor het verkeer in de omgeving. Beide overwegen worden namelijk tijdelijk afgesloten voor alle verkeer, inclusief fietsers en voetgangers. De overweg Sloeweg in Vlissingen is gedurende deze periode alleen gesloten tussen 20.00 en 08.00 uur. Overdag is de overweg bereikbaar. De overweg Nieuwlandseweg in Middelburg zal gedurende de gehele periode afgesloten zijn.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers