ProRail vervangt zeven wissels bij Schiedam

Nieuws

20 februari 2019

ProRail vervangt vanaf zaterdag 23 februari tot woensdagochtend 27 februari 5.00 uur zeven wissels op het spoor rondom Schiedam. Tijdens de werkzaamheden is er geen treinverkeer tussen Den Haag Laan van NOI en Rotterdam.

ProRail vernieuwt

Steeds meer mensen reizen met de trein. En ook gaan er meer en meer goederen over het spoor. Deze groei zet in de toekomst door. Daar hebben we beter spoor en grotere stations voor nodig. Daarom werkt ProRail aan de grootste vernieuwingsslag sinds het bestaan van de spoorwegen. De werkzaamheden die zaterdag beginnen rondom Schiedam zijn onderdeel van die vernieuwingsslag.

Reisplanner

Als gevolg van de werkzaamheden is er weinig of geen treinverkeer mogelijk tussen Den Haag Laan van NOI / Den Haag Centraal- Rotterdam Centraal. NS zet bussen in tussen Schiedam Centrum en Rotterdam Centraal, omdat hier geen treinverkeer mogelijk is. Op andere trajecten rijdt aangepast treinverkeer. Check de reisplanner voor vertrek.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers