ProRail werkt aan spoor rondom Dordrecht en Zwijndrecht

ProRail en aannemer Strukton werken van aanstaande vrijdagavond 20.05 uur tot maandagochtend 5.05 uur aan het spoor bij Dordrecht en Zwijndrecht. We nemen onder meer een aantal wissels buiten dienst en passen de treinbeveiliging aan. De werkzaamheden maken het treinverkeer in Dordrecht en omgeving nog veiliger dan het nu al is.
Werkzaamheden bij Dordrecht in februari 2017 om het spoorgoederenvervoer in Dordrecht nog weer een beetje veiliger te maken.
Werkzaamheden bij Dordrecht in februari 2017 om het spoorgoederenvervoer in Dordrecht nog weer een beetje veiliger te maken.

Overige werkzaamheden

De werkzaamheden tussen Zwijndrecht en Dordrecht behelzen naast het buiten dienst stellen van de wissels onder meer laswerk en vernieuwing van Seinen. Ook werken we onder meer in de Barendrechttunnel aan vluchtdeuren, kabels en leidingen, tunneltechnische installaties, sein- en beveiligingssystemen.

Dordrecht - Sliedrecht

Gelijktidig met het werk op de Brabantroute tussen Dordrecht en Zwijndrecht, zijn wij ook aan het werk op de MerwedeLingeLijn. Daar werken we tussen Dordrecht en Sliedrecht aan sein- en beveiligingssystemen en aan het bewegingsysteem van de Baanhoekbrug.

Wat betekent dit voor treinreizigers?

Vervoerder NS en Qbuzz zorgen gedurende de werkzaamheden voor vervangend busvervoer. Afhankelijk van de dag en het traject is het advies aan reizigers: omreizen of gebruikmaken van vervangend busvervoer. Houd rekening met extra reistijd en check voor vertrek altijd de Reisplanner.

Gepubliceerd op