RailTech 2017: laatste dag in teken van goederenvervoer

Nieuws

30 maart 2017

Donderdag 30 maart is alweer de laatste dag van de RailTech 2017 in de Utrechtse Jaarbeurs. Vandaag staat het goederenvervoer in de schijnwerpers. Workshops gaan over innovaties in het spoorgoederenvervoer, de stationsscan en de samenwerking in de sector.

Locatiebezoeken en workshops

Ook vandaag kunnen bezoekers van de RailTech de Verkeersleidingspost Utrecht en het OCCR (Operationeel ControleCentrum Rail) bezoeken. Daarnaast zijn er diverse workshops te volgen. Uniek dit jaar is de virtuele ProRail-tour langs onze projecten. Kom langs in onze stand in hal 4 en reis mee!

Conferentie Prestatie Gericht Onderhoud (PGO)

Programmadirecteur Paul Carstens en Adrie Koster, programmamanager, beiden van ProRail, delen hun kennis en ervaringen over PrestatieGericht Onderhoud (PGO) in de laatste conferentie van deze RailTech.

Drukbezocht

RailTech Europe is de grootste railvakbeurs van Europa. Naar verwachting bezoeken ruim 7.500 spoorprofessionials uit binnen- en buitenland de beurs. De RailTech2017 is deze week te volgen via Twitter en Facebook.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers