RailTechwoensdag: Rail Carriere Dag 2017

Nieuws

29 maart 2017

Na een succesvolle start van de RailTech 2017 gisteren in de Jaarbeurs, is de grootste railvakbeurs van Europa ook vandaag weer druk bezocht. Deze tweede dag staat in het teken van digitalisering van de spoorsector, met onder andere conferenties over big data. Daarnaast vindt vandaag de Rail Carrière Dag plaats. ProRail is aanwezig met een speciale carrièrestand.

Rail Carrière Dag 2017

Tijdens de Rail Carriere Dag kunnen bezoekers carrièreadvies inwinnen, hun CV laten checken en hulp krijgen bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief. Matchmaking, de vacaturewand en de 1-op-1-meetingsrooms koppelen werkgevers in de spoorsector aan (nieuw) talent. Ook de workshops staan in het teken van persoonlijke ontwikkeling en de carrièrekansen.

Locatiebezoeken en workshops

Ook vandaag kunnen bezoekers van de RailTech de Verkeersleidingspost Utrecht en het OCCR (Operationeel ControleCentrum Rail) bezoeken. Daarnaast zijn er diverse workshops te volgen. Bij de ProRail-stand – in hal 4, we zijn niet te missen – maak je een unieke tour langs onze activiteiten en onze projecten.

Foto’s

De RailTech2017 is deze week te volgen via Twitter en Facebook.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers