Rustig weekend voor de boeg

Nieuws

26 februari 2016

Het belooft voor ons een rustig weekend te worden zonder grote geplande werkzaamheden. Alleen de Intercity Direct die over de HSL gaat, rijdt vanwege werkzaamheden het hele weekend niet tussen Amsterdam en Rotterdam.

Verder wordt er op enkele plekken in het land een paar uurtjes gewerkt zoals tussen Heerlen en Kerkrade. Daar rijden vanwege onderhoudswerkzaamheden op zondagochtend tot 08:45 uur bussen in plaats van treinen. Ook tussen Utrecht - Den Bosch/Tilburg/Eindhoven rijden vanwege onderhoudswerkzaamheden zondagavond vanaf 23:40 uur bussen.  

Werk in het buitenland 

Net als bij ons wordt ook in Duitsland regelmatig aan het spoor gewerkt om het spoor in goede conditie te houden. Reizigers tussen Venlo en Hamm en tussen Enschede en Dortmund hebben daar dit weekend mee te maken en moeten rekening houden met extra reistijd. 

Waar? 

ProRail werkt continu aan het onderhouden en verbeteren van het spoor. Op deze kaart vind je alle geplande werkzaamheden, ook voor de komende drie maanden. Check voor vertrek altijd een reisplanner, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers