Samen aan de bak voor duurzaam beton op de betondag

Nieuws

15 november 2018

In Rotterdam vindt op 15 november de jaarlijkse Betondag plaats. Die staat dit jaar in het teken van duurzaam beton. De Betondag is hét evenement waar elk jaar alle partijen die met beton werken bij elkaar komen. Aannemers, fabrikanten, ingenieursbureaus en natuurlijk grote opdrachtgevers zoals ProRail, Rijkswaterstaat en het Rijksvastgoedbedrijf ontmoeten elkaar en delen de laatste ontwikkelingen op het gebied van beton.

In gesprek met experts

ProRail is ook dit jaar te vinden in een grote stand, die we delen met Rijkswaterstaat en het Rijksvastgoedbedrijf. Ons gezamenlijk motto is 'Samen aan de bak voor duurzaam beton'.

In de stand kunnen bezoekers in gesprek met onze experts en kunnen zij hun mening geven over prikkelende stellingen. Ook proberen we ook studenten te enthousiasmeren om bij ProRail te komen werken. Daarom staan we met een stand op het studentenplein van de Betondag 2018.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers