Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Spoor Eindhoven krijgt muurschildering PSV

Nieuws

20 juni 2017

In de trein zie je er niets van, maar vanaf de weg valt het niet te missen. Op de muur langs het spoor in Eindhoven werken graffitikunstenaars hard aan een grote muurschildering met het thema PSV.

Het nieuwe kunstwerk is onderdeel van het Eindhovense urbanfestival E-Moves dat ieder jaar wordt gehouden. Op de muur onder het spoor komt over een lengte van 25 meter een metershoge muurschildering. Onderwerp is de introductie van het nieuwe PSV-shirt. Niet toevallig verleent de Eindhovense voetbalclub dan ook haar medewerking aan dit kunstproject.

Graffiti

De muur onder het spoor is eigendom van ProRail. Er staat nu veel losse graffiti op. Zolang het niet om aanstootgevende teksten of afbeeldingen gaat, wordt dit niet direct door ons verwijderd. Hoewel wij verder geen bemoeienis hebben met het nieuwe kunstwerk, hopen wij dat de inwoners van Eindhoven het kunnen waarderen.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers