Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Spoorvernieuwing tussen ’t Harde en Amersfoort

Nieuws

8 augustus 2018

Nieuwe dwarsliggers, spoorstaven en spoorstenen (ballast). Vanaf aanstaande vrijdag vernieuwt ProRail delen van het spoor tussen ’t Harde en Amersfoort. Dat is nodig om het spoor in goede conditie te houden zodat de treinen er veilig en betrouwbaar gebruik van kunnen maken.

De werkzaamheden starten in de nacht van donderdag 9 augustus op vrijdag 10 augustus en duren tot en met maandagochtend 13 augustus 05:00 uur. Gedurende deze periode wordt er 24 uur per dag doorgewerkt. Omwonenden kunnen mogelijk hinder ondervinden van deze werkzaamheden en zijn vooraf per brief geïnformeerd. 

Gevolgen treinverkeer 

Tussen ’t Harde en Amersfoort is er geen treinverkeer mogelijk. Wij adviseren reizigers voor vertrek de reisplanner te raadplegen voor het beste (om)reisadvies. 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers