Spoorvraag: Vraag maar raak

Nieuws

14 april 2016

Hoe zou het zijn om naast het spoor te wonen? Onlangs ontvingen wij deze spoorvraag. Voor het antwoord zijn wij al eens op pad gegaan: wij vroegen het onze “buren” in Delft, waar de trein toen nog bovengronds reed. Benieuwd naar het antwoord? Bekijk het filmpje.

Bekijk: Hoe is het om naast het spoor te wonen? Op bezoek in Delft. FAQ

Spoorvraag

Nederland heeft één van de drukst bereden spoornetwerken van Europa. Dagelijks zetten bijna 4.000 ProRailers zich samen in om dit netwerk te onderhouden en te verbeteren. Daar komt veel bij kijken en hierover is veel te vertellen. Het liefst vertellen wij het je allemaal, maar wat vind jij nu interessant om te weten? 

Stuur ons jouw #spoorvraag via Twitter, Facebook of Instagram en wie weet maken wij er een video over. Mailen mag ook naar socialmedia@prorail.nl. Onder de inzendingen verloten wij ook 10 heerlijke chocolade sporen. Meedoen met deze actie kan tot en met maandag 25 april. 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers