Spoorwensen gezocht

Nieuws

Gepubliceerd op 7 maart 2016 - Laatste update: 16 augustus 2020 10:53 uur

Wil je zien hoe de treinverkeersleiders van ProRail meer dan vijfduizend reizigerstreinen elke dag weer veilig over het spoor loodsen? En hoe machinisten getraind worden over 7.000 km spoor te rijden? Dien een wens in en wie weet ontdek jij het tijdens de Spoorwensdagen 2016.

Over de Spoorwensdagen 

De Spoorwensdagen staan weer voor de deur. De negende editie is dit jaar op dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei. Honderden vrijwilligers van NS, ProRail en sponsoren staan op die dagen klaar om bijzondere mensen een kijkje te gunnen in onze “spoorkeuken”.
 
Ben je zelf, of is degene voor wie je de wens aanvraagt, minimaal 6 jaar oud, is er nog niet eerder een wens van jou vervuld en heb je een passie voor treinen of wat er in de spoorsector gebeurt? En heel belangrijk: gun jij iemand de dag van z’n leven? Stuur dan voor 28 maart je wens in op spoorwensdagen.nl.

Spoorwensdagexpress

Natuurlijk rijdt de Spoorwensdagexpress gedurende de twee dagen weer. En ook dit jaar met heel bijzonder materieel, want voor onze VIP’s worden alleen de meest speciale treinen op het spoor ingezet. Dat spreekt voor zich!

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers