Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Spoorwerk rond Schiphol: de eerste foto's

Nieuws

18 januari 2019

ProRail is tot en met zondag 20 januari met honderden spoorwerkers dag en nacht bezig om het spoor op en rondom Schiphol te vernieuwen. Bekijk vast de eerste foto’s van het werk.

 

Het vernieuwingswerk strekt zich uit van station Sassenheim tot Badhoevedorp en van Schiphol tot Amsterdam. Denk daarbij aan het aanbrengen van nieuw spoor, dwarsliggers, wissels en bovenleidingen en aan de elektriciteitsvoorziening van station Schiphol Airport.

Aangepast treinverkeer

De werkzaamheden betekenen goed nieuws voor de reizigers, omdat we daarmee toekomstige storingen voorkomen. Voor nu leidt het werk helaas ook tot fikse overlast voor mensen die deze dagen de trein van en naar Schiphol willen nemen. Zij zijn tot en met zondag aangewezen op bussen. In het weekend moeten ook reizigers in Noord- en Zuid-Holland en in Flevoland rekening houden met aangepast treinverkeer.

Check de reisplanner

Check voor vertrek de reisplanner.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers