Start kapwerkzaamheden Tussen de Vaarten, Oostvaarders en Buiten

Nieuws

2 november 2015

Volgende maand starten op diverse locaties langs het spoor kapwerkzaamheden. Per abuis zijn in een onlangs verzonden bewonersbrief de verkeerde jaartallen vermeld.

In de periode van medio december 2015 en januari 2016 worden in de wijken Tussen de Vaarten, Oostvaarders en Buiten op diverse locaties bomen en struiken verwijderd. Dit is nodig om ruimte te maken voor de bouw van nieuwe geluidschermen dat medio februari 2016 start. Dit gebeurt in overleg met de gemeente. De kapwerkzaamheden moeten voor half maart 2016 zijn uitgevoerd, omdat dan het broedseizoen start. In de brief die omwonenden onlangs hebben ontvangen zijn per abuis de jaartallen door elkaar gehaald. Het betreft hier (kap)werkzaamheden die nog niet zijn uitgevoerd. Tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 10 november aanstaande kunnen omwonenden informatie krijgen over deze werkzaamheden.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers