Start verleggen kabels en leidingen op 25 april

Nieuws

21 april 2016

De eerste werkzaamheden voor de spoorverdubbeling tussen de stations Utrecht Centraal en Leidsche Rijn staan voor de deur. Bij het viaduct Cartesiusweg starten op 25 april netwerkbedrijven en netbeheerders met de verlegging van kabels en leidingen zodat er voldoende ruimte ontstaat voor de nieuwe sporen. De werkzaamheden zullen consequenties hebben voor het verkeer.

Gemotoriseerd verkeer richting de Amsterdamsestraatweg / Zuilen krijgt te maken met verkeershinder door het om veligheidsredenen afzetten van een rijstrook. Voetgangers en fietsers worden omgeleid via de overzijde van het viaduct. De werkzaamheden aan deze zijde van het viaduct duren tot uiterlijk eind augustus. Omwonenden zijn met een brief geïnformeerd over de aankomende werkzaamheden. Ook wordt in deze brief al een doorkijkje gegeven naar de overige werkzaamheden aan kabels en leidingen die vanaf medio augustus worden uitgevoerd. 

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers