Startbijeenkomst project Centrumzijde Nijmegen

Nieuws

20 december 2022

De gemeente Nijmegen voert samen met ProRail, NS Stations en de provincie Gelderland een verkenning uit naar de mogelijkheden om de centrumzijde van station Nijmegen klaar te maken voor de toekomst. Dit gaat over de stationshal, de busstations aan de noord- en zuidzijde, de fietsenstallingen onder- en bovengronds, het voorplein en de verkeers- en looproutes voor en naar het station. Op 16 januari organiseren de partijen een eerste publieksbijeenkomst voor dit project.

Verkenningsfase

Tijdens de bijeenkomst krijgen belangstellenden een toelichting waar het project wel of niet over gaat en hoe betrokkenen tijdens de verkenningsfase betrokken worden. Ook worden aandachtspunten, zorgen en inzichten opgehaald. Door in gesprek te gaan met de stad, willen de partijen de betrokkenheid bij dit project vergroten en de kwaliteit van besluiten over het gebied verbeteren.

Meer informatie en aanmelden

Op de website van de gemeente Nijmegen is meer informatie te vinden en kunnen belangstellenden zich aanmelden.

Aanmelden startbijeenkomst Aanmelden startbijeenkomst

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers