Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Station Maastricht Randwyck krijgt nieuwe liften

Nieuws

28 augustus 2018

De liften op station Maastricht Randwyck worden vernieuwd omdat ze aan het einde van hun levensduur zijn. Ook worden de liftschachten deels transparant gemaakt. De nieuwe liften zijn sneller, comfortabeler en beter bestand tegen vandalisme.

De werkzaamheden zijn deze week gestart en duren tot en met vrijdag 30 november 2018. Gedurende deze periode zijn de liften buiten gebruik. We adviseren reizigers die niet zonder lift kunnen, tijdelijk om te reizen. Als het nodig is, zorgt ProRail voor een taxi van of naar het dichtstbijzijnde toegankelijke station. 

()
De betonnen liftschachten worden deels transparant gemaakt

In 10 jaar 100 liften op 30 stations

Stations moeten goed bereikbaar zijn, voor iedereen. En om dat in de toekomst zo te houden, vervangt ProRail de liften die aan het einde van hun levensduur zijn. ProRail gaat de komende 10 jaar zo’n 100 liften vervangen, op 30 stations. De nieuwe liften die geplaatst worden zijn sneller, comfortabeler en beter bestand tegen vandalisme.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers