Storing Moerdijkbrug vannacht in reparatie

Nieuws

18 juli 2016

Sinds maandagmiddag 16.30 uur is er beperkt treinverkeer tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe vanwege een spoorstaafbreuk op de Moerdijkbrug. We betreuren de overlast voor reizigers en vervoerders en stellen alles in het werk om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Bereid je reis tussen Dordrecht en Breda/Roosendaal voor via de reisplanner.

Breuk

Maandagmiddag werd een breuk in een spoorstaaf op de Moerdijkbrug ontdekt. Daarop hebben we het bewuste spoor buiten dienst gesteld, waardoor er nog maar over één in plaats van twee sporen gereden kan worden. Het gevolg is dat er minder treinen over de brug tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe rijden.

Spoedreparatie


We willen de gebroken spoorstaaf zo snel mogelijk vervangen, met zo min mogelijk hinder voor reizigers. We verwachten daarom beide sporen vanaf 23.00 uur buiten dienst te kunnen nemen, zodat we voor de ochtendspits van dinsdag klaar zijn.

Reisplanner

Reis je op het traject tussen Dordrecht en Breda bekijk dan voor je vertrekt de laatste reisinformatie op ns.nl.

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers