Stressbestendige puzzelaar gezocht

4 juli 2016

Elk jaar is het een enorme klus om de ruimte op het spoor te verdelen onder tientallen vervoerders. Hou jij van spoor en logistiek, ben je niet vies van een ingewikkelde puzzel en laat je je niet snel gek maken? Dan ben jij misschien de kandidaat voor onze vacature planner capaciteitsverdeling spoor.

Bekijk: Het spoor verdelen, hoe doe je dat? FAQ

We zijn nu al druk bezig om de dienstregeling van 2017 rond te krijgen. De aanvragen van vervoerders zijn ingediend, de puzzel wordt nu gelegd. Hoe de verdeling van de capaciteit op het spoor in z’n werk gaat, kan je zien in deze infographic. Als planner capaciteitsverdeling help je mee aan een efficiënte benutting van de spoorcapaciteit. Je bent medeverantwoordelijk voor het afhandelen van capaciteitsaanvragen van vervoerders en aannemers in alle fasen van de planning. Door de spoorcapaciteit transparant en onpartijdig te verdelen, draag je bij aan tevreden vervoerders en daarmee natuurlijk ook aan tevreden reizigers en verladers van goederen. Meer informatie vind je in de vacature.

Hart voor het spoor

Werken bij ProRail is werken met collega’s die hart voor het spoor hebben. Elke dag zetten onze mensen zich met veel plezier in om het spoornetwerk veiliger, betrouwbaarder, punctueler en duurzamer te maken.

Liever een andere functie bij ProRail?

Niet getreurd als je graag bij ProRail wil werken en deze functie niet is wat je zoekt. We hebben namelijk nog 28 andere vacatures (link is external) en er komen steeds nieuwe bij. Neem daarom regelmatig een kijkje op werkenbijprorail.nl of nog beter, stel een job-alert in.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers