Studenten gezocht

Nieuws

14 maart 2016

Ben jij een actieve student ICT, (bedrijfskundige) informatica of informatiekunde en wil je niet wachten tot na je studie om het geleerde in de praktijk brengen? Dan is de ICT-studentenpool van ProRail wat voor jou! We zijn op zoek naar HBO en WO studenten.

Wat is het?

In de ICT-studentenpool draai je 8 á 16 uur per week mee op verschillende opdrachten. Je begint met eenvoudige werkzaamheden en als je goed bent ingewerkt, werk je mee aan complexere projecten en tests. Een afdelingsmanager van ICT stuurt jou daarbij aan.

Training on the job

Heb je je propedeuse ICT, (bedrijfskundige) informatica of informatiekunde in the pocket, dan kan je solliciteren. We gaan graag een langere verbintenis met je aan, het liefst de rest van je studietijd. Wij investeren in jou, met bijvoorbeeld training on the job. Maar dat is nog niet alles. We helpen je ook bij het vinden van en begeleiden bij een interessante opdracht voor je stage, scriptie of afstudeerwerk.

Solliciteer nu

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten of meteen solliciteren? Lees dan meer in de vacature op werkenbijprorail.nl. Daarin vind je ook informatie over de functie-eisen, arbeidsvoorwaarden en hoe je kunt solliciteren.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers