Super weekend voor de deur

Nieuws

29 oktober 2015

Met temperaturen van 16 graden belooft het een schitterend najaarsweekend te worden. Ideaal weer om er nog even heerlijk op uit te trekken. Check wel van te voren de reisplanner, want ook dit weekend werken we op verschillende plaatsen aan het spoor.

Tussen Arnhem en Nijmegen en Elst en Tiel worden op diverse plaatsen delen van het spoor vernieuwd. Het gaat bijvoorbeeld om spoorstaven, dwarsliggers of wissels. Ook wordt er aan de perrons gewerkt en werken we aan de bouw van twee nieuwe onderdoorgangen in Elst.

Schiphol / Amsterdam - Utrecht

Rijkswaterstaat is bezig met de verbreding van de rijksweg A9. De spoorlijn Schiphol - Utrecht kruist de A9 op de Gaasperdammerweg in Amsterdam. Omdat de rijksweg breder wordt komt er een extra onderdoorgang onder deze spoorlijn en twee metrolijnen. Komend weekend worden de spoordekken ingeschoven.

Daarnaast rijden er minder treinen tussen Utrecht en Gouda, ook in verband met spoorvernieuwing. Voor een compleet overzicht en reisadvies kijk op ns.nl. En geniet van een prachtig weekend! 
 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers