Tijdelijke omleiding fietsers spoorviaduct Hoge Vaart

Nieuws

11 februari 2016

Tot maandagochtend 15 februari 2016 is het spoorviaduct over de Hoge Vaart voor langzaam verkeer afgesloten. Fietsers kunnen gebruik maken van een omleidingsroute.

Aankomend treinvrije weekend van 13 en 14 februari worden bij het spoorviaduct over de Hoge Vaart diverse buispalen geboord. Voor de veiligheid van het verkeer en de werknemers van de uitvoerend aannemer wordt de doorgang voor alle verkeer tijdelijk afgesloten. De omleidingsroute om naar de andere kant van de Hoge Vaart te komen loopt via de Appelbrug. Dit is ongeveer 5 minuten extra omfietstijd.

Tevens is er een tijdelijke omleiding voor het autoverkeer en fietsers op de Haagbeukweg. Van maandag 15 tot en met woensdag 17 februari 2016 is de Haagbeukweg ter hoogte van het spoorviaduct gesloten voor al het verkeer. Automobilisten worden omgeleid via de Veluwedreef en fietsers kunnen via station Parkwijk omfietsen.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers