Timelapse: spierballenwerk in Driebergen-Zeist

3 oktober 2017

ProRail en BAM hebben in het weekend van 30 september en 1 oktober flink huisgehouden in Driebergen-Zeist. Eerst hebben we een nieuwe loopbrug over het spoor gelegd en daarna hebben we het oude stationsgebouw gesloopt. Kijken jullie even mee met de timelapse-video?

Bekijk: Timelapse sloop oude station Driebergen Zeist

Mijlpaal

Naast het plaatsen van de nieuwe loopbrug en de sloop van het oude station waren we dit weekend ook bezig met de afbouw van het tijdelijk stationsgebouw met wachtruimte, toilet en kiosk en de afsluiting van de oude voetgangerstunnel. Sinds zondag 2 oktober vroeg in de ochtend zijn de liften en de loopbrug in gebruik, net als het tijdelijk stationsgebouw.

Aanpak stationsomgeving Driebergen-Zeist

Het weekendwerk vormde een grote stap naar een geheel vernieuwde stationsomgeving in Driebergen-Zeist.

Volg het werk via de app

Alle ontwikkelingen zijn op de voet te volgen door de app 'Driebergen-Zeist' te downloaden. Deze app bevat informatie over de stationsvernieuwing en een planning van de werkzaamheden die op stapel staan. Met foto's én met het laatste nieuws. De app werd ontwikkeld door ProRail en aannemer BAM en is te downloaden in de App Store en via Google Play. 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers