Traineeships 2016, solliciteer NU

Nieuws

11 februari 2016

Carrière in management of finance en geïnteresseerd in het spoor? Pak je kans en kickstart je carrière met een traineeship bij ProRail. Solliciteer vóór 29 februari!

Als trainee word je klaargestoomd om manager te worden in de boeiende wereld van het spoor, een wereld waarin altijd wat te doen is en geen dag hetzelfde is. Je gaat leren leiding te geven in de wereld van spoorinfrastructuur, verkeersleiding etc.

Vijf trainees gezocht

ProRail heeft drie traineeshipprogramma’s voor talentvolle academici: het management traineeship, het finance traineeship én het technisch traineeship. Voor de zomer starten vijf nieuwe trainees. In deze wervingsronde ligt de focus op het finance- en het management traineeship. De traineeships verschillen op een aantal punten van elkaar, maar er zijn ook veel overeenkomsten. Neem een kijkje in het leven van een trainee en bekijk het filmpje.

Actieve inzet is een must

Van jou wordt een actieve inzet gevraagd. De eerste opdracht krijg je van ons, voor de andere drie opdrachten ga je zelf op pad. Het is aan jou om een passende en uitdagende opdracht te vinden. Er zijn veel mogelijkheden binnen ProRail en met de juiste inzet krijg je veel kansen. Ook volg je een uitgebreid ontwikkelprogramma en krijg je een mentor toegewezen. De mentor is iemand uit het hoger management met wie je kan overleggen en sparren tijdens je hele traineeship.

Meer info en solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Lees op onze pagina over traineeships op werkenbijprorail.nl alles over traineeships bij ProRail en reageer snel. Solliciteren kan nog tot 29 februari.

 

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers