Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Treinverkeer tussen Delft en Schiedam rijdt weer

Nieuws

12 januari 2017

Update: per 16.15 rijden er weer treinen tussen Delft en Schiedam. Door herstelwerkzaamheden aan een wissel tussen Delft en Schiedam rijdt er geen treinverkeer op dit traject. We werken met man en macht om de treinen voor de spits weer volgens schema te laten rijden.

Stapvoets rijden

In eerste instantie hebben we treinen stapvoets laten rijden om zo de reparatie uit te stellen tot vannacht om reizigers zo min mogelijk te hinderen. Maar de dienstregeling raakte hierdoor zo verstoord dat we toch gekozen hebben om de reparatie nu uit te voeren.

Om die reden is het treinverkeer tussen Delft en Schiedam om 11.30 uur volledig stilgelegd. Ook tussen Schiedam en Vlaardingen is door de herstelwerkzaamheden beperkt treinverkeer.

Reisadvies

We adviseren reizigers voor vertrek de reisplanner te raadplegen.

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers