Uitbreiding Stationshal Utrecht Centraal

Nieuws

27 oktober 2015

In de Utrechtse stationshal kun je voortaan aanschuiven bij twee nieuwe horeca-gelegenheden met een exclusief lokaal tintje.

Een centraal ontmoetingspunt met exclusieve kantjes

Op de eerste verdieping is het rustig uitkijken over een levendige stationshal. En dat is in een notendop waar het om draait. Deze vide met plaats voor zo’n 400 tot 500 bezoekers is bedoeld als centraal ontmoetingspunt waar je in alle rust kunt afspreken en bijpraten. Of je nu treinreiziger, passant of student bent, of er een werklunch houdt, voortaan kun je terecht bij het nieuw opgeleverde t Koffiehuis en Bar Centraal. Exclusief voor Bar Centraal zijn er bovendien speciale Utrecht bierflesjes van Heineken, onder andere met daarop de Domtoren, uitsluitend hier verkrijgbaar.

Domtoren

In ’t Koffiehuis zwaaien echte barista’s de scepter. Er is onder meer een terras en een grote aanschuiftafel en verder natuurlijk veel keus uit koffiesoorten. In Bar Centraal veel keuze uit regionaal gebrouwen bier en regionale producten. De sfeer in Bar Centraal grijpt terug op het nostalgische café waar de barman z´n gasten kent.

Eind november opent ook het Italiaans restaurant Bistrot Centraal er de deuren. Hier worden ter plekke pizza’s, pasta’s en broden gemaakt van lokale producten.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers