Uitloop werkzaamheden

Vanochtend waren er storingen bij Weesp en Woerden, waardoor er minder treinen reden. Hier balen wij flink van en betreuren de hinder voor reizigers en vervoerders.
Afwerken van de bovenleiding in Wierden

Verzakking spoor Woerden

Afgelopen weekend is een verzakking van het spoor bij Woerden geconstateerd. Door nieuwe ballast onder het spoor te leggen lossen we de problemen op. Gisteravond zijn wij begonnen met de herstelwerkzaamheden, die wij helaas vanochtend niet voor de ochtendspits konden afronden. Door de verzakking van het spoor reden er minder treinen tussen Rotterdam-Utrecht en tussen Den Haag-Utrecht op Eerste Paasdag, gisteren en vanochtend.

Uitloop werkzaamheden Weesp

Bij Weesp waren wij afgelopen nacht bezig met de afronding van de vernieuwinginsgwerkzaamheden van afgelopen weekend. Deze werkzaamheden duurden langer dan gepland waardoor er vanochtend minder treinen tussen Amsterdam Centraal-Almere Centraal en tussen Amsterdam Centraal en Naarden-Bussum reden. Ook is bij Weesp een bovenleiding beschadigd, deze wordt nu hersteld. Hierdoor rijden er minder treinen tussen Leiden Centraal-Lelystad Centrum.

Check je vertrek

Check kort voor vertrek altijd even de reisplanner van je vervoerder, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

 

 

Gepubliceerd op