Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

UPDATE: beperkt treinverkeer Zwolle – Meppel door kapotte bovenleiding

Nieuws

19 augustus 2018

Er is weer beperkt treinverkeer mogelijk tussen Zwolle en Meppel. Een spoor is weer in dienst genomen. Het andere spoor kan pas worden bereden na herstel van de kapotte bovenleiding.

Oorspronkelijk bericht 

Zondagmiddag 19 augustus rond 14:30 uur is de bovenleiding tussen Zwolle en Meppel beschadigd geraakt. Hierdoor is er op dit moment tussen Zwolle en Meppel geen treinverkeer mogelijk in beide richtingen. Monteurs zijn ter plaatse en wij adviseren reizigers de reisinformatie goed in de gaten te houden. 

De oorzaak van de beschadiging is nog onbekend. Het is ook nog niet duidelijk hoelang reparatie in beslag gaat nemen. Wij betreuren de overlast die reizigers op dit moment ondervinden en werken met man en macht aan herstel van het treinverkeer. Voor de meest actuele reisinformatie kunnen mensen terecht op www.ns.nl    

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers