Veel zomerwerk op de planning

Ook deze zomer werken we op verschillende plekken aan spoor en stations. Dit jaar meer dan ooit. Reizigers dienen rekening te houden met minder of geen treinen en omwonenden met eventuele overlast.

Lees meer

Update: Bovenleiding gerepareerd bij Driebergen-Zeist

Nieuws

17 oktober 2018

Update 21.50 uur: de reparatie van de bovenleiding tussen Utrecht en Arnhem bij Driebergen is rond 21.30 uur vanavond afgerond. Treinverkeer is opgestart. Raadpleeg de reisplanner voor je vertrek.

Bericht woensdag 17 oktober 2018, 15.45 uur

Een deel van het treinverkeer kan vanaf 15.45 uur weer rijden tussen Ede-Wageningen en Utrecht en tussen Utrecht en Rhenen. Een van de twee sporen is weer berijdbaar. Spoorwerkers werken ondertussen hard door om ook het tweede spoor weer vrij te kunnen geven. Het herstelwerk van de kapotte bovenleiding van dat spoor gaat zeker tot na de avondspits duren.

Bericht woensdag 17 oktober 2018, 11.41 uur

Door een kapotte bovenleiding tussen De Haar en Maarn rijden er geen treinen tussen Ede-Wageningen en Utrecht en tussen Utrecht en Rhenen. De schade is aanzienlijk. Spoormedewerkers werken met man en macht om de bovenleiding zo snel mogelijk te herstellen. Kijk voor reisadvies in de reisplanner. Zodra wij meer weten, volgt een update op dit bericht.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers