Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het openbaar vervoer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in trein, bus, tram en metro moet stoppen. ProRail ondersteunt dit protest.

Lees meer

Update Haren: treindienst wordt opgestart

Nieuws

3 september 2018

Vanavond is het spoor bij Haren weer beschikbaar. Daarmee is de uitloop van de werkzaamheden ten einde. De treindienst wordt omstreeks 19.45u opgestart. Raadpleeg voor vertrek de reisplanner.

Vrijdag begonnen

Vrijdag begonnen de werkzaamheden bij Haren. Diezelfde avond trad er tegenslag op en had de aannemer pech met zijn materieel. De achterstand liep zodanig op dat we maandagmorgen nog geen treinen konden rijden. Helaas moesten reizigers daarom vandaag in plaats van met de trein met de bus. Aan die overlast komt vanavond een einde, want vandaag hebben we met de aannemer alsnog de sporen weer klaar gekregen. Komende dagen zullen we met de aannemer evalueren en overige werkzaamheden plannen.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers